5 motive pentru a folosi cosmetice naturale pentru mâini

Share

Natura este plină de fructe, legume, flori și copaci, care pot aduce beneficii, datorită principiilor lor active care pot fi extrase. Astăzi, meritele anumitor creme sunt adesea lăudate ca produse minune. Cu toate acestea, ele pot fi saturate cu substanțe chimice. Cosmeticele naturale pentru mâini de aici fac posibilă a avea o piele frumoasă, fără a o sufoca cu produse pe care organismul nu le va asimila. Ce poate fi găsit în cosmetica naturală? Deci, ca răspuns la sceptici, iată 5 motive bune pentru a trece la cosmetica naturală!

1.  Sunt eficiente!

De secole, încă de la primele ritualuri de frumusețe ale antichității, ingredientele găsite în natură au fost folosite la prepararea produselor cosmetice. Eficacitatea lor a fost recunoscută cu mult înainte de apariția petrochimicelor.

Cosmeticele naturale te pot ajuta să îți menții corpul sănătos, să te simți bine cu tine și să arăți cât mai bine. Unele uleiuri au antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea pielii.

2. Compoziția lor

Cosmeticele naturale nu contin ingrediente inutile: coloranți, parfumuri sintetice, petrol sau agenți de texturare care nu fac decât să îmbunătățească aspectul produsului.

Conțin o cantitate mai mare de ingrediente active decât produsele cosmetice chimice tradiționale. Într-adevăr, cosmeticele convenționale conțin foarte puține extracte de plante, spre deosebire de ceea ce încearcă să creadă.

Excipienții cosmeticelor naturale sunt adesea uleiuri vegetale care aduc toate beneficiile lor. Excipienții cosmeticelor convenționale sunt aleși pentru prețul lor și nu pentru proprietățile lor.

3.  Nu sunt testate pe animale

Ingredientele vegetale au fost folosite de secole în ritualurile de frumusețe și efectele lor sunt binecunoscute. Prin urmare, nu este necesar să le testezi pe animale.

Pentru ingrediente noi, există alternative la testarea pe animale: oameni! Când creăm produse cosmetice naturale, nu ne este frică să le testăm pe noi înșine!

Și, desigur, nu există ingrediente de origine animală în cosmeticele naturale. Poți găsi chiar și produse naturale bio pe sanavita, ceea ce înseamnă că nu conțin produse care provin de la animale.

4.  Sunt economice

Produsele naturale sunt la prețul produselor cosmetice de farmacie, uneori chiar mai economice.

Majoritatea produselor naturale sunt multifuncționale și durează foarte mult timp.

Când alegi produse naturale, nu cumperi o mulțime de produse inutile, ci mai degrabă alegi câteva produse adaptate tipului tău de piele.

5.  Respectul de sine

În societatea noastră, modelele (femei sau bărbați) din reclamele cosmetice reprezintă pentru noi frumusețea „ideală”. Încercând să arătăm ca acest fizic „perfect”, uităm de realitatea corpului nostru. A-ți respecta corpul înseamnă în primul rând a-l accepta așa cum este, fără a dori să-l transformi cu orice preț. Cosmeticele naturale își propun să aibă grijă de corpul tău. Nu impun stereotipuri ale frumuseții și nu promit să te transforme într-un supermodel.

Cosmeticele naturale sunt formulate pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de ten, amintindu-ți că este la latitudinea cosmeticelor să se adapteze fiecărei persoane, și nu invers. Și pentru a-ți personaliza și mai mult cosmeticele, poți adăuga câteva uleiuri esențiale! Atenție, totuși, unele uleiuri sunt fotosensibilizante și trebuie folosite cu prudență.

Articole recente

Te-ar putea interesa și:

Obține Ochi Luminoși și Fără Cearcăne cu Crema Anticearcane

- Secretul unei Priviri Radiante - Privirea ta poate vorbi mai mult decât cuvintele, dar...

Ce trebuie să conțină un kit de unghii pentru manichiura acrilică?

Tehnicienii de unghii au nevoie de o gamă destul de amplă de echipamente pentru...

Sfaturi utile pentru persoanele care doresc să piardă din greutate

Persoanele care au probleme de greutate excesivă pot începe un nou stil de viață....

Tenul are nevoie de hidratare și curățare continuă

Dacă vrem să îmbătrânim frumos și să avem riduri cât mai puține, trebuie să...