Caricatura ta personalizată în câteva clickuri

Share

Ce poate fi mai original și mai distractiv decât exagerarea caracteristicilor tale cele mai izbitoare? Portretul caricatural a trecut prin secole aducând un efect comic și umoristic realității. Într-adevăr, caricatura este o modalitate de a evidenția însăși esența unei persoane prin crearea unei versiuni originale a lor, cu un strop de umor. Face prietenii și familia să zâmbească. Multe vedete de cinema și vedete au fost caricaturate, pentru a-și distra și a-și face fanii să râdă. Dar ce trebuie să știi despre portretul în caricatură? De ce ai făcut unul și cum să-i adaugi valoare? Nu mai aștepta să fii vedeta, noi îți creăm portretul de caricatură personalizat.

Ce trebuie să știi despre portretul în caricatură?

Caricatura a avut un mare succes încă din Evul Mediu. Chiar și astăzi, își păstrează popularitatea și este folosit mai ales în desenele animate politice sau pentru a distra oamenii. Se clasează printre cele mai populare forme de artă.

Caricatura este o parodie care se bazează pe distorsiunea unui portret.

Este definit ca un portret care exagerează anumite trăsături ale unei persoane pentru a crea o asemănare vizuală, ușor de identificat.

A face o caricatură înseamnă:

  • A exagera,
  • A deforma,
  • A-și bate joc
  • A face să râdă

Caricatura combină atât ironia, râsul și derizoriul. Un caricaturist este adesea interesat de satiră și umor. El folosește un creion, un stilou, un marker, un stilou digital sau un mouse pentru a crea un portret al cuiva, pentru a-i face pe alții să zâmbească sau să râdă.

În arta caricaturii, există o denaturare intenționată a subiectului, spre deosebire de desenarea unui portret al unei persoane, care nu implică denaturare sau exagerare.

Oamenii din locurile publice sunt adesea atrași de caricaturiști pentru a-i vedea cum lucrează. Vor să vadă cum vor arăta desenele altora. Este distractiv să vezi un artist la lucru care decide, moment de moment, ce să denatureze și/sau să exagereze la o persoană.

Caricatura este una dintre cele mai dificile forme de desen de stăpânit. Pentru caricaturiștii  talentați, realizarea unui desen animat este o joacă de copii, însă ei desenează schițe realiste și originale din cele mai frumoase fotografii ale tale.

Portretul în caricatură adaugă valoare și aduce o notă mai creativă fotografiilor tale.

Ce poate fi mai autentic decât să oferi cadou un portret caricatural?

In varianta de desene animate, prin benzi desenate sau ilustrate în acuarelă, portretul caricatural poate servi ca un cadou personalizat, atât original, cât și autentic. Vrei un cadou distractiv, un cadou original sau un cadou unic? Departe de o caricatură grosieră și grotească, o reprezentare caricaturală poate fi distractivă și poate ilustra cele mai memorabile amintiri ale tale. Cu talentul de desen al artiștilor caricaturiști, caricaturile tale personalizate sunt realizate în cel mai scurt timp.

Viziunea noastră caricaturală se potrivește cu toate evenimentele tale. Pentru o petrecere de companie, un cocktail pentru ziua unui prieten sau pentru nunta surorii tale, caricaturile noastre vor fi cadouri perfecte. Caricaturistul nostru este un magician, gata să-ți ilustreze momentele și să-ți îndeplinească toate dorințele într-o dispoziție bună.

Articole recente

Fuel for fitness – Cum să-ți hrănești corpul

Când modul în care îți alimentezi corpul se aliniază cu modul în care îl miști, înseamnă că ai dobândit un rezultat eficient....

Ce narghilea să alegi?

Chicha, narghilea, shisha, chilam... De origine persană, acest instrument a trecut granițele pentru a deveni un accesoriu extrem de apreciat de multi...

Ceara epilat elastică – noua tehnologie de epilat cu granule de ceară

Ceara epilat elastică este  cel mai nou produs de ceară, fabricată din ingredient naturale care sunt deosebit de elastice și rezistente la...

Te-ar putea interesa și:

Fuel for fitness – Cum să-ți hrănești corpul

Când modul în care îți alimentezi corpul se aliniază cu modul în...

Ce narghilea să alegi?

Chicha, narghilea, shisha, chilam... De origine persană, acest instrument a trecut granițele...

Ceara epilat elastică – noua tehnologie de epilat cu granule de ceară

Ceara epilat elastică este  cel mai nou produs de ceară, fabricată din...

Cutii poștale bloc pentru proiecte individuale

Cutiipostale.ro oferă proiectarea și fabricarea cutiilor poștale din metal care respectă standardele...