Ce purtăm în 2022?

Share

Putem spune că anul acesta sunt la modă hainele….care ies bine în evidență și culorile stridente. Nimic nu este șters! Așadar, este timpul să optați pentru haine de culori foarte aprinse precum roz, galben, albastru, verde, neon, etc. Țesăturile și ele trebuie să iasă bine în evidență.

Sacourile mulate pe corp sau cele de tip bărbătesc pot fi asortate bine la o fustă mulată mini sau la o pereche de pantaloni largi jos. Stilul Rave este din nou în top, anul acesta.

Cămăși supradimensionate, sacouri supradimensionate sunt la modă. Persoanele care preferă hainele lejere se pot bucura anul acesta de astfel de ținute.

Alegeți anul acesta genți foarte colorate și stridente. Nu este anul potrivit pentru gențile uni sau pentru cele negre. Sunt preferate și gențile din materiale textile, de asemenea.

Vă recomandăm, de asemenea, pantalonii cu talie joasă. Pot fi chiar din piele, dacă agreați stilul.

Încălțămintea favorită este cea din piele naturală! Comod, ușor și foarte elegant!

Un an fără multe inhibiții!

Persoanele tinere care preferă hainele îndrăznețe se pot bucura în anul 2022! Este un an al frumosului în adevăratul sens al cuvântului. Se poartă top-urile de tip bustierele la vedere sau sutiene deosebite pe sub sacou.

De asemenea, țesăturile cu carouri mici sunt în top. Rochii sau fuste, pantaloni, jachete, poate fi orice. Important este să fie foarte frumos asortate cu accesoriile și cu încălțămintea. Pentru că este un an lipsit de inhibiții, fustele mini revin în forță! La fel hainele sport și cele casual.

Articole recente

Istoria unui gigant al modei – Giorgio Armani

Povestea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume a început în Italia în orașul Piacenza în anul 1934. Aici...

Povestea unui brand- Calvin Klein

Spre deosebire de multe alte brand-uri celebre din lumea modei, brandul Calvin Klein a apărut abia în anul 1968. Cu toate acestea,...

Despre ținutele Office

Anumite locuri de muncă impun ținute Office! Nu trebuie să vă faceți griji. Nu este deloc greu să arătați foarte bine la...

Te-ar putea interesa și:

Istoria unui gigant al modei – Giorgio Armani

Povestea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume a...

Povestea unui brand- Calvin Klein

Spre deosebire de multe alte brand-uri celebre din lumea modei, brandul Calvin...

Despre ținutele Office

Anumite locuri de muncă impun ținute Office! Nu trebuie să vă faceți...