ManichiurManichiurile semipermanente – o soluție de compromisile semipermanente – o soluție de compromis

Share

Îngrijirea unghiilor necesită timp. Dacă doriți să aveți unghii îngrijite perfect, sunteți nevoita să apelați la serviciile unui salon profesional pentru îngrijirea unghiilor. Manichiurile de tip gel sunt complexe și necesită o întreținere permanentă. Dacă timpul, însă, nu vă permite să faceți toate aceste lucruri, atunci puteți opta pentru manichiurile de tip semipermanent.

Avantajele manichiurilor semipermanente

Datorita multitudinii de produse profesionale comercializate și la noi în țară, manichiurile semipermanente sunt aproape la fel de apreciate de către doamne și domnișoare. Sunt mult mai ușor de realizat, nu necesită întreținere periodică, pot fi realizate și acasă, oja poate fi îndepărtată foarte ușor dacă o unghi s-a rupt sau dacă nu vă mai place oja respectivă, fără a fi nevoite să mergeți la un salon de înfrumusețare.

Din punctul de vedere al rezistenței, o manichiură semipermanentă rezistă la fel de mult ca și o manichiură de tip gel, dacă este bine realizată și dacă sunt folosite produse profesionale. De asemenea, din punctul de vedere al esteticii, sunt manichiuri frumoase și foarte rezistente. Etapele de realizare sunt aproape identice cu cele ale manichiurilor de tip gel. Aveți nevoie de lămpile profesionale de tip UV sau LED deoarece soluțiile se vor usca în mod identic, tot cu ajutorul razelor UV. Și aceste manichiuri vor fi „sigilate” cu ajutorul unor lacuri speciale de tip Top Coat. Înseamnă ca vor fi la fel de strălucitoare și la fel de rezistente ca și celelalte manichiuri profesionale. Există pe piață deja oje semipermanente de tip Forest, Neon, Disco, Smuzi, cu sclipici, de diferite culori și nuanțe. Puteți obține aranjamente interesante și de lungă durată pentru unghiile dumneavoastră cu ajutorul acestor produse. 

Articole recente

Sfaturi utile pentru persoanele care doresc să piardă din greutate

Persoanele care au probleme de greutate excesivă pot începe un nou stil de viață. Nu este deloc dificil dacă doriți cu adevărat...

Tenul are nevoie de hidratare și curățare continuă

Dacă vrem să îmbătrânim frumos și să avem riduri cât mai puține, trebuie să fim atenți și să ne îngrijim tenul în...

Algele marine și îngrijirea tenului

Dacă întâlniți produse cosmetice pe bază de alge marine, trebuie să rețineți faptul că sunt foarte eficiente pentru îngrijirea tenului.

Te-ar putea interesa și:

Sfaturi utile pentru persoanele care doresc să piardă din greutate

Persoanele care au probleme de greutate excesivă pot începe un nou stil...

Tenul are nevoie de hidratare și curățare continuă

Dacă vrem să îmbătrânim frumos și să avem riduri cât mai puține,...

Algele marine și îngrijirea tenului

Dacă întâlniți produse cosmetice pe bază de alge marine, trebuie să rețineți...
Articolul precedentCe purtăm în 2022?
Articolul următorCurcuma, Turmenic și Curcumina