Jocuri de petrecere și de băut

Share

Cele mai bune petreceri sunt cele la care distracția este întreținută și cu diverse jocuri de societate. Cum acțiunea merge mai bine și este mult mai amuzantă atunci când participanții sunt înveseliți și cu câte un pahar umplut cu ceva recomandat vârstei, ne-am gândit să venim cu câteva sugestii de achiziții de jocuri de petrecere și de băut, care pot acoperi ambele capitole.

Multe dintre magazinele de cadouri și accesorii pentru petreceri pun la dispoziție o gamă variată de jocuri de societate, la care cei care pierd sau câștigă primesc drept pedeapsă sau recompensă și câte un shot sau un pahar pe care trebuie să-l dovedească cât mai repede.

Iată care sunt cele mai amuzante recomandări de jocuri de baut, în care sunt incluse și pahare ce pot fi umplute cu diverse licori:

1. Joc de societate Turnul bețivului

Jocul este similar cu celebrul joc tradițional cu cuburi de lemn, Jenga. Diferența este că pachetul include și patru shoturi și 60 de bucăți de cuburi din lemn, dintre care unele au scrise diverse sarcini. Paharele trebuie să fie întotdeauna pline și jucătorii cu mintea limpede, pentru a nu dărâma turnul. Vârsta minimă recomandă pentru umplerea cu băuturi alcoolice este de 18 ani.

2. Joc de petrecere Nu Te Supăra Frate – Ludo

Se joacă asemănător jocului clasic, însă de data aceasta pionii vor fi paharele umplute. Cine sare peste o piesă-pahar sau ajunge pe ea trebuie să o golească. Câștigă cel care ajunge primul la final, cu toate cele patru piese-pahare goale.

3. Joc de petrecere Shot Machine

De la Slot Machine am ajuns la Shot Machine. Jocul este asemănător unui aparat de slot clasic, cu trei role și cinci simboluri. Celor cinci simboluri le corespund câte un pahar ce poate fi umplut cu o băutură. Doar cel pentru care se vor alinia simbolurile, se va bucura de conținutul disponibil în paharul cu simbolul câștigător.

4. Joc de petrecere La Pescuit

De data aceasta jucătorii au la dispoziție o barcă, o undiță, 5 pahare și multe porunci. Fiecare jucător trebuie să pescuiască un bilet și să îndeplinească comanda înscrisă pe el. Distracția este atât de mare, încât nici nu vă veți da seama cum curge timpul.

5. Șah cu pahare, joc de băut pentru cei strategi

Cine spune că strategia nu merge și după mai multe pahare? În cazul acesta, tot ce este câștigat va trebui nu doar luat după tabla de șah, ci și golit. Jocul este câștigat doar de cel mai bun șahist, dar se poate încheia cu mat pentru amândoi.

Dacă alegeți oricare dintre aceste jocuri petrecere, serile cu prietenii și amici vor fi mult mai amuzante și deloc plictisitoare. Conversațiilor interminabile sau discuțiilor în contradictoriu le pot lua locul jocuri de strategie, de noroc sau de îndemânare.

Precizăm că paharele pot fi umplute și cu sucuri sau băuturi răcoritoare, în cazul în care vor participa și minori. Băuturile alcoolice sunt doar pentru cei care au peste 18 ani. Consumul înainte de această vârstă este periculos și împiedică dezvoltarea normală a creierului.

Articole recente

6 sfaturi utile de care trebuie să ții cont înainte de a crea un site web

Internetul a făcut viața oamenilor mai ușoară în multe privințe. Pe de o parte, informații despre orice subiect pot fi găsite rapid și...

Te-ar putea interesa și:

6 sfaturi utile de care trebuie să ții cont înainte de a crea un site web

Internetul a făcut viața oamenilor mai ușoară în multe privințe. Pe de o...