Despre ținutele Office

Share

Anumite locuri de muncă impun ținute Office! Nu trebuie să vă faceți griji. Nu este deloc greu să arătați foarte bine la birou într-o astfel de ținută!

În funcție de preferințe, puteți purta atât pantaloni cât și fuste. În ambele variante, atât pantalonii cât și fustele nu trebuie să fie strâmte sau prea scurte sau evazate. Ținuta Office înseamnă de fapt sobrietate, eleganță și simplitate. De asemenea, hainele lejere vă vor permite să vă simțiți mult mai bine și să faceți ușor mișcări ample.

Cele mai recomandate culori pentru astfel de ținute sunt bleumarin, gri, negru, kaki și maro. Oricare dintre cele două piese vestimentare pot avea aceste culori.

Fustele ținutelor Office nu trebuie să fie scurte. Întotdeauna trebuie să e alegeți în așa fel încât să fie la nivelul genunchilor. Dacă sunt puțin mai lungi, atunci pot fi crăpate până deasupra genunchiului, în față sau în spate.

Puteți purta cămăși sau bluze simple albe sau de alte culori neutre. Niciodată culorile nu trebuie să fie țipătoare sau foarte aprinse.

Sunt permise și puloverele din lână fină, de culori calde și neutre.

Alte recomandări importante La orice tip de ținută Office puteți purta bijuterii…discrete. De asemenea, unghiile întotdeauna vor fi îngrijite în așa fel încât să nu iasă foarte mult în evidență. Renunțați complet la ojele stridente și foarte țipătoare sau la unghiile false lungi. Părul trebui să fie bine strâns în coc sau împletit. Machiajul nu trebuie să lipsească și, bineînțeles, trebuie să fie cât se poate de discret.

Articole recente

Sfaturi practice pentru cumpărarea și îngrijirea hainelor de lână pentru copii

Îmbrăcămintea din lână este o opțiune excelentă pentru copii., oferindu-le căldură, confort și protecție împotriva frigului în sezonul rece. Dar, așa cum...

De ce sa porti colanti, la sala si nu numai?

Atunci cand alegeti haine pentru sala, sunt cateva lucruri importante de care trebuie sa le aveti in vedere. Acestea includ confort, durabilitate,...

Istoria unui gigant al modei – Giorgio Armani

Povestea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume a început în Italia în orașul Piacenza în anul 1934. Aici...

Te-ar putea interesa și:

Sfaturi practice pentru cumpărarea și îngrijirea hainelor de lână pentru copii

Îmbrăcămintea din lână este o opțiune excelentă pentru copii., oferindu-le căldură, confort...

De ce sa porti colanti, la sala si nu numai?

Atunci cand alegeti haine pentru sala, sunt cateva lucruri importante de care...

Istoria unui gigant al modei – Giorgio Armani

Povestea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume a...

Povestea unui brand- Calvin Klein

Spre deosebire de multe alte brand-uri celebre din lumea modei, brandul Calvin...